Oferta dla grup zorganizowanych

 

Oferta zestawów dla grup: zupa, danie główne, deser, kompot.

Oferta obowiązuje przy grupach powyżej 30 osób

Zestaw I    35zł/os.

Zupa, danie główne, deser, kompot

Zupa:

Krem serowo-cebulowy z grzankami

Domowy rosół z makaronem

Pomidorowa z makaronem lub ryżem

Danie główne:

Placki z gulaszem wołowym, zestaw surówek

Kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana

Szynka pieczona, ziemniaki gotowane, zestaw surówek

Deser:

Szarlotka na sosie waniliowym

Kompot /woda mineralna

 

Zestaw II  40zł/os

Zupa, danie główne, deser, kompot

Zupa:

Krem paprykowo –pomidorowy z grzanką

Żurek z jajkiem i kiełbasą

Barszcz z uszkami

Danie główne:

Polędwiczka wieprzowa na racuchach ziemniaczanych, sos grzybowy,  zestaw surówek

Filet z kurczaka ze szpinakiem i serem fetą na sosie z suszonych pomidorów, ziemniaki pieczone, surówka colesław

Pieczony filet z indyka na sosie ziołowym, ziemniaki gotowane, zestaw surówek

Rolada ze schabu faszerowana warzywami, ziemniaki gotowane, buraczki zasmażane

Deser:

Ciasto czekoladowe z lodami miętowymi

Kompot, woda mineralna

 

Zestaw III  45zł/os

Zupa, danie główne, deser, kompot

Zupa:

Zupa grzybowa z łazankami

Rosół z kołdunami

Krem z selera

Danie Główne:

Polędwiczki wieprzowe na sosie kurkowym, ziemniaki pieczone, zestaw surowek

Pieczone zeberka wieprzowe, sos BBQ, frytki, surówka coleslaw

Policzki wieprzowe w sosie własnym, kaszotto grzybowe, buraczki zasmażane

Deser:

Sernik na musie malinowym

Kompot, woda mineralna

 

Zestaw IV   55 zł/os

Zupa lub przystawka, danie główne, deser, kompot

Przystawka/Zupa

Rolada szpinakowa z łososiem sos chrzanowy

Krem z borowikow z grzankami

Krem pomidorowy z serem

Krem z burakow i kozim serem

Danie Główne

Udko z kaczki sos żurawinowy kopytka surówka z buraczkow

Sznycel ze schabu ziemniaki pieczone sos porzeczkowo-chrzanowy mix sałat

Sztufada wołowa sos własny ziemniaki gotowane kapusta czerwona

Deser

Torcik bezowy z owocami leśnymi

Kompot , woda mineralna

 

Zestaw V  65zł/os

Zupa lub przystawka, danie główne, deser, kompot

Przystawka/Zupa:

Plastry marynowanej polędwicy wołowej

Zupa gulaszowa z kluseczkami

Zupa rybna z warzywami

Krem brokułowo- kalafiorowy z grzankami

Danie główne:

Antrykot wołowy sezonowany z frytkami z batatów . warzywa grillowane

Filet z kurczaka z kością sous-vide z zapiekanka ziemniaczano- warzywna  sos tymiankowy sałatka wiosenna

Gicz cieleca, sos własny ziemniaczano –chrzanowym z gotowaną fasolką szparagową

T –Bone stek wieprzowy  sous- vide podawany  z ratatui ziemniaki opiekane sos tzatziki

Deser:

Deser Panna Cotta z musem owocowym

Kompot, woda mineralna

Więcej szczegółów

Dziękujemy! Wiadomość została przesłana!

 

Hotel Koral***

Przebieczany 432, 32-020 Wieliczka

Hotel & Restauracja

rezerwacje idywidualne
12 278 50 45
biuro@hotelkoral.pl

Dział Sprzedaży i Marketingu

konferencje, szkolenia, imprezy integracyjne, imprezy okolicznościowe, grupy turystyczne
+48 501 015 288
biuro@hotelkoral.pl

  • Hotel Koral