Oferta dla grup zorganizowanych
Oferta zestawów dla grup: zupa, danie główne, deser, kompot.
Oferta obowiązuje przy grupach powyżej 30 osób
Zestaw I 35zł/os.
Zupa, danie główne, deser, kompot
Zupa:
Krem serowo-cebulowy z grzankami
Domowy rosół z makaronem
Pomidorowa z makaronem lub ryżem
Danie główne:
Placki z gulaszem wołowym, zestaw surówek
Kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana
Szynka pieczona, ziemniaki gotowane, zestaw surówek
Deser:
Szarlotka na sosie waniliowym
Kompot /woda mineralna
Zestaw II 40zł/os
Zupa, danie główne, deser, kompot
Zupa:
Krem paprykowo –pomidorowy z grzanką
Żurek z jajkiem i kiełbasą
Barszcz z uszkami
Danie główne:
Polędwiczka wieprzowa na racuchach ziemniaczanych, sos grzybowy, zestaw surówek
Filet z kurczaka ze szpinakiem i serem fetą na sosie z suszonych pomidorów, ziemniaki pieczone, surówka colesław
Pieczony filet z indyka na sosie ziołowym, ziemniaki gotowane, zestaw surówek
Rolada ze schabu faszerowana warzywami, ziemniaki gotowane, buraczki zasmażane
Deser:
Ciasto czekoladowe z lodami miętowymi
Kompot, woda mineralna
Zestaw III 45zł/os
Zupa, danie główne, deser, kompot
Zupa:
Zupa grzybowa z łazankami
Rosół z kołdunami
Krem z selera
Danie Główne:
Polędwiczki wieprzowe na sosie kurkowym, ziemniaki pieczone, zestaw surowek
Pieczone zeberka wieprzowe, sos BBQ, frytki, surówka coleslaw
Policzki wieprzowe w sosie własnym, kaszotto grzybowe, buraczki zasmażane
Deser:
Sernik na musie malinowym
Kompot, woda mineralna
Zestaw IV 55 zł/os
Zupa lub przystawka, danie główne, deser, kompot
Przystawka/Zupa
Rolada szpinakowa z łososiem sos chrzanowy
Krem z borowikow z grzankami
Krem pomidorowy z serem
Krem z burakow i kozim serem
Danie Główne
Udko z kaczki sos żurawinowy kopytka surówka z buraczkow
Sznycel ze schabu ziemniaki pieczone sos porzeczkowo-chrzanowy mix sałat
Sztufada wołowa sos własny ziemniaki gotowane kapusta czerwona
Deser
Torcik bezowy z owocami leśnymi
Kompot , woda mineralna
Zestaw V 65zł/os
Zupa lub przystawka, danie główne, deser, kompot
Przystawka/Zupa:
Plastry marynowanej polędwicy wołowej
Zupa gulaszowa z kluseczkami
Zupa rybna z warzywami
Krem brokułowo- kalafiorowy z grzankami
Danie główne:
Antrykot wołowy sezonowany z frytkami z batatów . warzywa grillowane
Filet z kurczaka z kością sous-vide z zapiekanka ziemniaczano- warzywna sos tymiankowy sałatka wiosenna
Gicz cieleca, sos własny ziemniaczano –chrzanowym z gotowaną fasolką szparagową
T –Bone stek wieprzowy sous- vide podawany z ratatui ziemniaki opiekane sos tzatziki
Deser:
Deser Panna Cotta z musem owocowym
Kompot, woda mineralna
Hotel Koral***
Przebieczany 432, 32-020 Wieliczka
Hotel & Restauracja
rezerwacje idywidualne
12 278 50 45
biuro@hotelkoral.pl
Dział Sprzedaży i Marketingu
konferencje, szkolenia, imprezy integracyjne, imprezy okolicznościowe, grupy turystyczne
+48 501 015 288
biuro@hotelkoral.pl
Hotel Koral